Niet goed, geld terug

Soms kan het voorkomen bij een online bestelling dat het niet is als wat je had verwacht. De kleur of afwerking is niet helemaal naar je verwachting. Of je bent gewoon niet helemaal tevreden. Mochten er mankementen zijn, neem dan eerst met ons contact op zodat we dit voor je op kunnen lossen.

Als je bij ons hebt besteld gaan we er vanuit dat je je beslissing goed hebt overwogen, maar we begrijpen het als het artikel niet helemaal naar je zin is. Daarom geven wij je de mogelijkheid om je product 14 dagen na aankoop te retourneren. De retourkosten zijn voor eigen rekening.

Nadat je deze melding hebt gedaan heb je nogmaals 14 dagen de tijd om het product daadwerkelijk retour te sturen.

 

Jouw product retourneren

Wil je jouw Specialtap product terugsturen, neem dan contact met ons op. Houd hierbij je ordernummer en het verzoek tot retournering bij de hand. We sturen je na het contact onze retourinstructie. 

Afhandeling

Zodra we jouw retourpakket hebben ontvangen wordt het door onze retourafdeling gecontroleerd op onderstaande voorwaarden. Als je retour wordt goedgekeurd, storten we uiterlijk binnen 14 dagen je bedrag op je rekening.

Voorwaardes

We helpen je graag met je retour, maar let wel op de volgende voorwaarden. Heb je hier vragen over, neem even contact op en we proberen je zo goed mogelijk te helpen. 

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.